Voor elke opening hebben wij een mooi bloemstuk, boeket of relatie stuk. Bloemenzee bezorgd ook in Capelle a.d. ijssel.

 

HMF-BLOEMENZEE

• ON-LINE BESTELLEN »
U gaat direct naar onze web winkel. Daar kunt u daar snel en éénvoudig bloemen bestellen. Vóór 12 uur besteld dezelfde dag nog afgeleverd in Nederland.

• PLANTEN »

• BLOEMWERK » 

 

 HMF Bloemenzee 

BLOEMWERK 

Het maken van een bloemstuk is een specialisme op zich en vereist, naast een specifieke opleiding, inzicht en ervaring aangezien een bloemstuk in heel veel verschillende vormen te maken is. Alle bloemstukken bij HMF Bloemen en Planten worden in oase gestoken en blijven minimaal 7 tot 14 dagen staan. De houdbaarheid van uw bloemstuk wordt mede bepaald door de hoeveelheid water; daarom adviseren wij ook om elke dag het bloemstuk bij te vullen met water. Bloemstukken worden meestal bij speciale gelegenheden gebruikt of gegeven zoals bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, trouwdag of voor een zakelijke relatie die bijvoorbeeld een nieuwe vestiging opent.

Bloemenzee heeft een eigen bezorgdienst die de hele dag bedrijven bezoekt in Capelle a.d. IJssel (Rivium) en Nieuwerkerk a.d. IJssel. Weekelijks een mooi boeket op de balie wordt ook door Bloemenzee geleverd. Heeft u vragen neemt u gerust contact met ons op.

De medewerkers bij HMF Bloemen en Planten adviseren u graag welk bloemstuk het beste kan worden gekozen en houden hierbij uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeur en wensen.

Om u een idee te geven van de diverse mogelijkheden hebben we een paar voorbeelden voor u op de site geplaatst


Copyright: HMF-Bloemensierkunst

   

                     

 

 

 

HMF Bloemenzee

Reigerhof 70

Nieuwerkerk a.d. IJssel

Tel: 0180-318970

e-mail:

hmfbloemenzee@hotmail.com

---------------------------

 

 

 

 

 

 

Ga naar voorbeelden:

 

Bloemwerk!!