HMF-BLOEMENZEE

Bloemen on-line bestellen
 

Vr 12 uur besteld, wordt het nog dezelfde dag door hl Nederland voor u bezorgd.

 

 


    Het ontstaan van HMF Bloemen

 

                

                 

 

 

 

HMF Bloemen en Planten is een echt familiebedrijf. De eerste generatie Hendriks begon in de jaren 1920 met het verkopen van bloemen door met een mand langs de deuren te gaan. Na een aantal jaren kon een oude vrachtauto worden aangeschaft en werd er gevent in de straten. Dit ging zo goed dat weer een aantal jaren een echte marktplaats en een staanplaats kon worden aangeschaft en er ontstond een levendige handel. In die tijd werd er veel en hard gewerkt. Dat heeft uiteindelijk wel zijn vruchten afgeworpen.

De tweede generatie Hendriks breidde de zaken nog verder uit. Een groothandel in o.a. de USA en Berlijn maar ook in Nederland werd er flink uitgebreid met totaal 5 winkels in Amsterdam, een zaak in Nieuwerkerk a/d IJssel, Maarssenbroek en Alphen a/d Rijn.

Inmiddels is de derde generatie aan de beurt om te zorgen voor verdere uitbreiding van het familiebedrijf in Nederland. Raymon en Jordy Hendriks zijn van kleins af aan meegenomen en opgegroeid in de handel van vader Hendriks. Zij zijn nu 37 en 30 jaar oud en hebben in de loop der jaren ruimschoots ervaring opgedaan als winkelbeheerder maar ook als inkoper op de Bloemen Veiling in Aalsmeer.

Raymon en Jordy zullen de ingeslagen weg van HMF Bloemen en Planten voortzetten. Naast het uitbreiden van het aantal HMF winkels in Nederland zullen zij er altijd voor zorgen dat door een zeer scherp inkoopbeleid u als consument de beste kwaliteit krijgt geleverd tegen een zo gunstig mogelijke prijs.


Copyright: HMF-Bloemensierkunst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De HMF-Groep bestaat uit:

 

HMF-Bloemen

HMF-Bloemenzee

HMF-De Madelon

HMF-Tinctoria

HMF-Bloembinderij 'T Loo

HMF-Multi-flora

HMF-Le Papillon